m

Me një format miqësor në përdorim, shfaq anën më trendy dhe të ngrohtë të një marke. Dy-anë: pushton me impaktin vizual dhe informon me tekst në të njëjtën kohë. Format unik por që të jep mundësinë e përdorimit të shumë subjekteve njëherazi pë të komunikuar edhe më me sukses e në mënyrë të ndryshme.

MEDIA E JETËS SË QYTETIT

Që në mëngjes e deri te pija mbas darke, pushton një target ë rri jashtë 24/7. Është vendosur aty ku konsumatori jeton dhe kalon kohën e tij të lirë.

Arrin konsumatorët në ambjente të kohës së lirë ku ata janë më shumë pritës, të hapur dhe me dëshirë për të marrë mesazhin tuaj.

FALAS DHE VIRALE6

Tërhiqen falas në mënyrë vullnetare, ruhen, dhurohen, zgjidhen dhe nuk imponohen. Me to mesazhi udhëton dhe ka audiencë të dytë, kalohen në mënyrë të vazhdueshme te familjarët dhe miqtë. Është një faktor trendy në jetën sociale, në modë dhe në kulturë: Publiciteti bëhet Kult

STRATEGJIKE DHE E TARGETUAR

E domosdoshme në një media plan mix. Arrin një target shumë mirë të përcaktuar dhe të rëndësishëm duke minimizuar humbjet.

maniacard

LIDHJE PERSONALE

Komunikim një-me-një, e vetë-zgjedhur, kartolinat falas përfshijnë, ndërkomunikojnë dhe vihen në dorë të konsumatorit duke krijuar simpati.

KONTAKT I KUALIFIKUAR

Unike, një komunikim publicitar alternativ, që drejton ndërgjegjshmërinë për markën tuaj. Pozicioni strategjik i stendave: krijon një komunikim direkt midis markës tuaj dhe konsumatorit efektiv & potencial, garanton një ekspozim të lartë të markës. Nivele të larta të ekspozimit nëpërmjet trafikut kalimtar dhe kalimit dorë më dorë.

PUBLICITET EFEKTIV NË KOSTO

MANIACARD ofron një media efektive në kosto, me humbje të ulëta të kontakteve dhe me një kthim të lartë të investimit (ROI), i cili krijon përfshirjen e konsumatorit, bashkëbisedimin dhe reagimin në format kompakt dhe të përkryer me madhesinë e xhepit 10x15cm

ZGJIDHJE TË PERSONALIZUARA

Kartolinat falas janë unike dhe krijuese me efekte speciale dhe teknike që përfshijnë diecut, kupon, perforated, metalike, aromatike dhe etiketa adezive, në sajë të zgjedhjeve të personalizuara.
She is the newest member of the http://www.college-universities.com/articles-writing-your-dissertation-how-to-stay-motivated.php edtechteacher team.

Close