m

SMARTCARD REVOLUTION – SMART ★ MEDIA

Kartolina MANICARD është një mjet komunikimi e cila për më shumë se shtatë vitesh tërheq vëmendjen e publikut falë formatit të saj, grafikës me impakt dhe të informacioneve të vlefshme: është një media e mirëfilltë plot jetë dhe e konsoliduar.

Forca e saj qëndron tek fakti i perceptimit gjithmonë si diçka e re, inovative, kjo falë edhe ndërveprimit me teknologjitë dhe mediat e reja duke bërë kështu “Hyrja” e cila përcjell publikun nga eksperienca “Off-line” në “On-line”, nga primtimin në digjitale, dhe kjo falë teknologjisë QR Code dhe aplikimeve grafike e të zgjuara të zhvilluara nga departamenti kreativ dhe i kërkimit të MANIACARD.

Kartolina Maniacard

MANIACARD, GJITHNJË E MË SHUMË MULTIMEDIALE

QR Code Maniacard

Nuk ka një limit mbi atë çfarë MANIACARD dhe QR Code mund të bëjnë mbi fushatën tuaj, falë këtij binomi magjik është e mundur të aksesohet bota virtuale në pak sekonda direkt nga telefoni juaj.

E gjithë kjo FALAS sipas motos së MANIACARD: BEST THINGS IN LIFE ARE FREE.

Kjo pasi, për të lexuar QR Code shkarkohet falas nga App Store (dyqani virtual) që përdor marka e telefonit tuaj, një aplikim që quhet QR Reader (ka me dhjetra të tillë) mjafton një lidhje me internet, edhe kjo në 90% të rasteve ofrohet falas me wireless në locations MANIACARD.

Kush mund të jetë përmbajtja e aplikimeve QR në të shumtën e rasteve:

  • Web Site
  • Video
  • Mobile-Site
  • Bazë Muzikore
  • Konkurse
  • Pyetësor

Dhe ajo çfarë e shtyen publikun për të bërë një klik është një grafikë me impakt apo “Call to Action” e cila sqaron thjeshtë dhe me efikasitet mesazhin e dëshiruar.

Kartolina Maniacard
She will be featured in many upcoming webinars and speaking at http://www.theleader.info/2019/10/28/how-to-study-in-college-achieve-success-easily/ the ipad summit.

Close